2014-05-26 09:07:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne törődjön azzal, mit is mondanak mások

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egyszer minden véget ér. Valakitől, aki életében talán sorsfordító is volt, hamarosan búcsút kell vennie. Tegye széppé és emlékezetessé a búcsút. Ez persze csak akkor lehetséges, ha nem kötődtek túl erős szálakkal egymáshoz. Akkor minden fájó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold az ön jegyében jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Népszerűsége már-már határtalan. Egyre többen ismerik, felismerik, s hívják is mindenfelé. Szükségük van a szakértelmére, tudására, vagy egyszerűen csak a kedves, megnyerő személyiségére. A családjának is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most hozzákezdhet valamihez, amit már régóta forgatott a fejében. Ne siesse el, az élvezet annál nagyobb, minél tovább húzza a megvalósulást. Élvezzen minden percet, melyet az örömben tölthet el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmét elnyomnia. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodja el. Még ne véglegesítsen semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap ma. Végre felfedezheti önnön határait, hogy mire képes, milyen rejtett tartalékai vannak. Meg fog lepődni maga is, mivel ráadásul élvezni is fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre túl kellene lépnie a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot teljességében és szépségében megélhesse. A múlt, ami összetörte a szívét már elszaladt. A szíve ismét ép, egész, ha el tudja siratni - és elengedni végre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne törődjön azzal, mit is mondanak mások: ha ön biztos a céljaiban, akkor jobb, ha ahhoz tartja magát, mert különben minden szél csak elfújja. A célt csak akkor tudja ugyanis elérni, ha tartja az irányt. Különben épp ön igazol másokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Több jó dolog történhet ma önnel, de ehhez az kell, hogy legyűrje a rosszkedvét, és lássa meg a lehetőségeket is, amelyek pedig körbeveszik önt. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azzal hitegeti magát, hogy ön állandóságra vágyik, holott minden mozog és változik ön körül. Ha bizonytalan, akkor kérdezze meg a barátait, hogy merre is lépjen tovább. A sors most lehetőséget kínál, csak észre kell vennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek, az üres évekre már nem lesz miként visszamerengeni később. Ezért a tettek mezejére is lépjen ki. A szilárdságot még tanulnia kell.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: